Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

DYNAMITE BAITS

A Dynamite Baits Európa legnagyobb pontycsali cége, bár rendelkezik match- és ragadozóhorgászoknak is megfelelő termékeivel. A szó szerint több száz bojlival és dumbellel, pelletekkel, őrölt csalikkal, aprómagvakkal, horogcsalikkal, folyadékokkal, grounfbait-ekkel és pasztákkal keverhető és párosítható, a Dynamite biztosítja, hogy tökéletes csalit készítsen.

A Dynamite Baits az összes csalit Nottinghamben gyártja, így nemzetközi vonzerejük ellenére valóban brit cég. A cég bojligyártásra specializálódott, és teljes ízválasztékkal rendelkezik, kilós zacskókban, pop-up formában és alapmixként, így Ön is elkészítheti saját ízét. A Source Boilie az egyik első volt a termékpalettájukban, 2002-ben adták ki, és éveken át fejlesztették, amíg tökéletesre csiszolták. Az összetevők számos védjegyoltalom alatt álló összetevőt tartalmaznak, amelyeket a Dynamite kutatott és fejlesztett, hogy egy teljesen egyedi ízt és textúrát hozzanak létre, amelyet a pontyok imádnak.

A Dynamite az élelmiszeripar minden részéből származó technológiát hoz létre olyan csalik létrehozásához, amelyek garantálják a kapásokat az évszaktól függetlenül. Vegyük például a White Chocolate és Coconut termékcsaládot. Ezek a fagylaltipar technológiáját alkalmazták annak érdekében, hogy a leghidegebb téli körülmények között is a lehető legtöbb íz szabaduljon fel.

Minden Dynamite Baits terméket táplálkozási szempontból fejlesztettek ki, így pontosan azt adják a halaknak, amire szükségük van a boldoguláshoz. A csali minden elemét gondosan fejlesztették ki, hogy biztosítsák a legtöbb fogást, különös tekintettel a csali színére és állagára, valamint egyszerűen az ízére.

AZ ALÁBBI DYNAMITE BAITS ALAPMIXEKBŐL TUDSZ VÁLASZTANI:

Rendezés:
Az oldal tetejére