Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

The Source

A Source bojlicsalád valóban nem szorul bemutatásra – az összetéveszthetetlen illat valószínűleg Európa egyik legkelendőbb bojlija, és már több mint két évtizeddel ezelőtti kifejlesztése óta mindenhol segíti a horgászokat a halak kifogásában. Terry Hearnnel és a Dynamite termékfejlesztéssel 2002-ben fejlesztettük ki – (a receptet azóta sem változtattuk vagy módosítottuk) hosszú hónapokat töltöttünk az összetevők beszerzésével és finomításával, valamint a receptúra ​​finomításával és tesztelésével, mígnem 100%-ig biztosak voltunk abban, hogy ez a csali. kiállná az idő próbáját. Tulajdonképpen a bojli tanúja, hogy az elmúlt években sokan megpróbálták lemásolni, de nem sikerült. Magas fehérjetartalmú, alacsony hőmérsékletű hallisztből és más természetes összetevőkből, köztük a Haiths Robin Red®-ből készült, hogy a csali mélyvörös színét és fűszeres ízét adja, valamint számos más különleges összetevőt. A hozzáadott zúzott tojáshéj egyedi textúrát és ropogósságot kölcsönöz a csalinak, amelyet a pontyok imádnak.

A Source számos fogásért felelős az Egyesült Királyságban és külföldön, az 50 font feletti pontytól és számtalan márnapéldánytól kezdve, ez egy igazi „go to bait” horgászok számára, akik ismeretlen vízen horgásznak – így jó választás, ha magaddal viheted tengerentúli kirándulásokra.

Rendezés:
Az oldal tetejére