Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

IMPERIAL BAITS

A ponty szinte mindenevő, de vannak bizonyos anyagok, amelyeket egyértelműen előnyben részesítenek! Ennek kiderítése nem néhány óra, nap vagy hét kérdése. Már a különböző termékek több hónapon át tartó vízi használata is csak a horgászatnál növeli a tendenciákat. Az Imperial Baits Carptrack termékcsaládja több évtizedes vízi tapasztalattal és válogatott, nagyon sikeres pontyhorgászokkal való együttműködéssel készül Önnek és nekünk.

A "Carptrack" olyan termékeket jelent, amelyek átlagon felüli vonzerővel rendelkeznek, és ebben a kombinációban keresik az egyenrangú és egyben táplálkozó pontyokat! Legyen szó rövid horgászatról, vagy hosszú túráról, az Imperial Baits Carptrack termékei gyorsan és újra és újra elfogynak. A legjobb pontyhorgászok válogatásának sikereitől inspirálva valószínűleg Ön is megismerte bojlis kínálatunkat. A „jó érzés” egy recept összetevő, amelyet magaddal viszel. És nem fogunk csalódást okozni!

AZ ALÁBBI IMPERIAL BAITS ALAPMIXEKBŐL TUDSZ VÁLASZTANI:

Rendezés:
Az oldal tetejére