Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

MAINLINE BAITS

A Mainline Baits a legnagyobb név a pontyhorgászatban, 1990-es megalakulása óta ezt a pozíciót büszkén viseli. Az essexi székhelyű márka világszerte a pontyfogás szinonimájává vált, és folyamatosan a legjobb minőségű pontycsalikot gyártja a piacon. A társaságnak egyszerű célja van: segíteni Önnek, horgásznak, hogy többet fogjon, miközben a pontyokat a növekedéshez és virágzáshoz szükséges táplálékkal látja el.

Biztos lehet tehát abban, hogy amikor a Mainline csalijával horgászik, a világon bárhol is tud pontyot fogni. Valójában ugyanannak a halnak a többszöri kifogása rutinszerű, mivel csalétkeket állít elő, amelyeknek a pontyok egyszerűen nem tudnak ellenállni.

Modern csali a csalitechnika csúcsán vannak. Valamennyi csalit szakértő csapatuk tapasztalatai alapján fejlesztették ki, és korunk modern horgászok közül néhányan ellenőrizték. A kiváló minőségű csalik, például a mainline cell gyártásának története azt jelenti, hogy ez a legelismertebb csalimárka a modern piacon, és folyamatosan megbízható a fogások szállításában. Nyáron vagy télen, a pontyok szeretik. A Mainline Bait kiváló kapcsolatokkal rendelkezik az élelmiszeriparban, ami azt jelenti, hogy csali kutatása és fejlesztése mindig az élvonalban van.

AZ ALÁBBI MAINLINE BAITS ALAPMIXEKBŐL TUDSZ VÁLASZTANI:

Rendezés:
Az oldal tetejére