Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

50/50 High Leakage

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

Az egyik legnépszerűbb és legköltséghatékonyabb alapkeverék, amely szénhidrátok és fehérjék keverékét tartalmazza. Ahogy a neve is sugallja, rendkívül magas a szivárgási aránya, semleges ízzel és ízzel egyensúlyban. Mivel nincs saját folyékony adalék hozzá, a legjobb a folyékony amino alapú adalékok, ízesítők és édesítőszerek bármelyikével vagy mindegyikével együtt használni.

Ezt a csalit a nyüzsgő, jól feltöltött vizeket szem előtt tartva tervezték, és ahol nagy csaliágyakra lehet szükség a halak hosszú távú táplálásához. Ideális külföldi utakra is, ahol azonnali reakcióra van szükség, és sok csalit kell etetnie.

Az oldal tetejére