Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Activ 8

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

A Mainline hírneve a pontycsali-technológia új úttörőjeként még soha nem volt olyan nyilvánvaló, mint az Activ-8 megjelenése. Sem halliszt, sem madáreledel, sem tejfehérje-keverék, hanem nyolc hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül néhányat véleményünk szerint korábban nem használtak pontycsalikban.

Egész évben kiváló csali, tápláló, de könnyen emészthető. A halak eleve ragaszkodnak hozzá, sok nagy halat fogtak ki a csalik első bevezetésekor a vízbe. Sikere az összes nagyhalas vizeken, ahol használták, páratlan. Az Activ-8 becenevén a nyolc golyó, az egyetlen választás a nagypontyos horgászatra a nagy, nyomás alatt álló vizeken.

Az oldal tetejére