Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Cell

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

Itt a Mainline-nál büszkék vagyunk előrelátó gondolkodásunkra és egyedülálló képességünkre, hogy a csapat élén maradjunk, amit pontosan elértünk a Cell-lel...

A Cell egy teljesen más típusú csali, mint az eddigiek – ez nem tejfehérje, halliszt vagy madáreledel alapú csali, hanem a táplálkozástechnológia következő lépése. Úgy tervezték, hogy olyan fehérjeforrást biztosítson, amely könnyebben átalakítható a pontyok számára, mint a halliszt és a madáreledel alapja, amely minden vízhőmérsékleten tartós táplálkozási reakciót vált ki.

A két éven át tartó aktív helyszíni tesztelés során valóban kiemelkedő eredmények születtek – olyan eredmények, amelyek messze meghaladták saját elvárásainkat. Ez egészen addig tart, amíg a Cell ki nem szabadult, és minden szintű és képességű pontyhorgász, aki magához vette ezt a csalit, teljesen új szintre emelte ezeket az eredményeket.

Rendezés:
Az oldal tetejére