Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Essential Cell

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

Őszintén hiszünk a „Better Bait Through Research” szellemiségünkben, amely ismét egy újabb fejlődéshez vezetett, és előrelépést tett a dedikált alapkeverékek kínálatán belül a nagyon várt Essential Cell hozzáadásával.

Az Essential Cell új, soha nem látott szintre emeli az eredeti Cellben oly sikeresnek talált táplálkozási technológiát. Erre a tudásra építve az Essential Cell ismét egy olyan csali, amely nem írható le kizárólag fehérje-, halliszt- vagy madáreledel alapú csaliként. Ez a kulcsfontosságú étrend-összetevők és táplálékforrások keveréke, amelyet a pontyok sokkal könnyebben alakítanak át energiává és kondícióvá, mint a hagyományos hallisztből vagy madáreledelből. Az eredmény egy olyan alapkeverék, amely olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a hőmérséklettől függetlenül reagálnak a vízben, és tartós táplálkozási reakciót váltanak ki.

Sárga színű, gyümölcsös aromájú, biztosak vagyunk benne, hogy az Essential Cell ismét meg fogja emelni a csalikészítés mércéjét. Hogy lehetünk ennyire magabiztosak? Nos, a megjelenés előtt több mint két évig tartó kiterjedt tesztelési időszakot követően az Essential Cell-t használó tanácsadók és helyszíni tesztelők kivételes eredményeket értek el. A csali alkalmazásához elengedhetetlen „bizalom” már biztosított. 

Az oldal tetejére