Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Hybrid

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

Minden idők két legnagyobb pontyfogó csalinkja a Cell és az Activ-8 volt, és most a csali-összetevők modern kutatásának lépései lehetővé tették számunkra, hogy e csalik tulajdonságaiból merítsünk, és a csali fejlesztésének egy másik, új szintjére emeljük őket. Az eredmény, merjük kijelenteni, hogy egy új „szupercsali” találó elnevezéssel – Hybrid!

A Hybrid, a legújabb dedikált alapkeverékeink hosszú sorában, valóban olyan csali, mint senki más. Vegyük például az illatát, mint sok táplálékforrásból származó csalinknál, egyszerűen nem tudod kivenni, hogy mi is az – csak tudod, hogy illata van… igen pontyos. Mivel nem egy halliszt, nem magas fehérjetartalmú, sem madáreledel típusú csali, ennek a csalinak a stílusát a Hybrid név jellemzi. Mivel ez a legjobb összetevők és a csalitervezés elemeinek igazi kombinációja. Egyszerűen a ponty táplálékának és szerkezetének tökéletessége, amely az év bármely szakában táplálkozási reakciót vált ki, függetlenül a víz hőmérsékletétől.

Rendezés:
Az oldal tetejére