Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

The Link

A Mainline Base mixek a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek Japánból, Új-Zélandról és a Skandináv államokból származnak. A mixekbe por formájú ízfokozók és aminosavak kerülnek bele, ami nem csak a bojli attraktívitását fokozza, hanem a csali ízét is meghatározza. A Mainline csalik gyors hatékonyságra lettek tervezve, de akkor is tökéletesen működnek, ha hosszútávú etetésekre használjuk, talán ez a sikerük egyik titka. A mixek egész szezonban rendszeren eredményeket hoznak, ami nagyon fontos, hogy ha az ember ennyi időt, pénzt és energiát fordít a csalikészítésre és az etetésre.

A Mainline Base Mixes The LinkTM - bojli mix egy egyedülálló összetételű sötétvörös, szilárd hallisztés boji alapanyag többek között különféle erjesztett összetevőkből, friss, aromás halakból és különböző fűszerek keverékéből áll, amelyek együtt nem csupán egy kis ízelítőt adnak. A Link olyan új összetevőket tartalmaz, amelyek kizárólag a Mainline-ra jellemzőek, és a nagy pontyoknak is felhívják a feltűnőek lesznek! lképzelhetetlen, hogy mit fogtak ezzel a csalival a tesztelési időszakaszban. Darrel Peck, aki valójában rajong a Cell és a hibrid bojlikért, hihetetlen 74 fontra tudta felhozni az egyéni rekordját a The Link segítségével! The Link aktivátorral használja és ne térjen el a megadott mennyiségtől!

Rendezés:
Az oldal tetejére