Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

The Big Fish

Jelenleg számos mix található a Nutrabaits kínálatában, amelyek mindegyikét Európa leghíresebb vizein tesztelték horgászaink. Mindegyik mix esetében a lehető legmagasabb fokú minőség ellenőrzés után kerülnek az összetevők bekeverésre, kezdve a lehető legmagasabb tisztaságú fehérjétől egészen a legfinomabb őrölésű kenderig. Ezért lehetséges, hogy a Nutrabaits kínálatában lévő mixek minden évszakra és minden körülményre megfelelő megoldást kínálnak. A mixek csomagolásán megtalálható az összes összetevő, melyeken az évek alatt semmit nem változtattunk és nem is fogunk, így horgászaink biztosak lehetnek abban, hogy évek múlva is ugyanazokkal az ízekkel fognak találkozni, mint most.

A Big Fish mix megszületése Dave Moore-nak köszönhető. Ő olt az ki sok nagyhalas pontyhorgász álmát megvalósította, amikor megalkotta ezt a mixet. De mitől is annyira jó a Big Fish? Egyszerűen megfogalmazva a bázis mix optimális keveréke a könnyen emészthető összetevőknek, valamint tele van kiváló minőségű tejfehérjével és Robin Red-del. Az alap mixet könnyen fel tudjuk javítani 2-4g zöld ajkú kagyló kivonattal, 2 g betainnal és 15 ml lazac olajjal. A Big Fish mix-hez ízléstől függően sok íz passzol, de az elmúlt években mégis a Nutrafruit Cranberry, a Nutramino, az Elite Salmon, a Caviar és a feketebors olaj volt az, ami a legkiemelkedőbb eredményeket hozta a Big Fish-sel kiegészülve.

Rendezés:
Az oldal tetejére