Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

SOLAR BAITS

A Mercedes Benz pontyhorgász felszerelésként emlegetett Solar Tackle verhetetlen minőségével, teljesítményével és szolgáltatásaival vívta ki hírnevét. Az 1987-ben alapított cég a pontyhorgászipar egyik gerincmárkája. Ez az egyik legrégebb óta működő speciális pontymárka a piacon, büszke történelemmel a modern pontyhorgászat „kezdeteiben”.

Az egykori ponty világrekorder, Martin Locke által 29 évvel ezelőtt alapított Solar Tackle eredetileg speciális rozsdamentes acéltermékek egy kis választékát kínálta, amelyek az elsők között voltak kereskedelmi forgalomban. Azóta fenomenálisan nőtt, és mára a rozsdamentes acél bankár zászlóshajók, az iparágban vezető kapásjelzőrendszerek, merítőhálók és aprócikkek széles választékát kínálja. Mindez a köztiszteletben álló pontycsalik széles választéka mellett található, beleértve a bojlit, folyadékokat, adalékanyagokat, pop-upokat, alapkeverékeket, etetőanyagokat és még sok mást.

Az évek során a Solar Tackle volt felelős a pontyhorgászat legkultuszosabb termékeinek fejlesztéséért, piacra dobásáért és gyártásáért. Ezek közé tartozik a Globetrotter pod, a világ első Croc Podja, a Club Mix csalicsalád, a Bow-Loc merítőhálók, a Worldwide Pod és a Titanium indikátorok – hogy csak néhányat említsünk.

Az angliai Kentben található központja egyike azon kevés pontygyártó cégeknek, amelyek még mindig az Egyesült Királyságban gyártanak. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet a brit gyártás minőségében és színvonalában. Ez azt is jelenti, hogy olyan felszereléseket gyárt, amelyek közvetlenül érintik a brit horgászokat, és alkalmazkodik azokhoz a bonyodalmakhoz, amelyekkel a brit horgászok szembesülnek a parton.

A cég alapítója, Martin Locke egy nyilatkozatában így nyilatkozott a cégről: „Büszkén mondhatom, hogy ma minden termék gyártása során ugyanolyan odafigyeléssel, szakértelemmel és gondossággal járnak el, mint amikor elkezdtem az anyám garázsában dolgozni. Évekkel ezelőtt minden egyes tételt saját kezűleg építettem az akkoriban sokkal kisebb pontypiacra.

AZ ALÁBBI SOLAR BAITS ALAPMIXEKBŐL TUDSZ VÁLASZTANI:

Rendezés:
Az oldal tetejére