Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Manilla

A Sticky Baits új csali szenzációja, melyet június 16-a körül dobunk a piacra! A „nem halliszt alapú” csalik közzé tartozó Manilla egy emberi tápláléknak megfelelő osztályba tartozó csali, mely finomított mogyorófehérjét, maglisztet és Madagascan Vanília kivonatot tartalmaz.

A fő kiemelkedő összetevője egy emberi tápláléknak megfelelő osztályba tartozó finomított mogyorófehérje, melyet a Sticky Baits fejlesztői exkluzív módon fejlesztettek ki és importáltak Amerikából, nem kis pénzért. Ezt a forradalmian új fehérjeforrást még eddig senki sem használta csaliban. Biztosan megváltoztatja a

játék kimenetelét… Az exkluzív mogyorófehérjét egyéb magvak lisztjével keverték, valamint tejfehérjék komplex választékával. Ezek többségét a konkurens csali cégek nem veszik figyelembe magas költségük miatt. Ez az attraktor csomag krémes vanília ízvilágú, melyet tiszta Madagascan Vaníla kivonatból készítettek, mely igazi vanília babokat tartalmaz!

A Sticky Baits biztos benne, hogy ez lesz az első kereskedelmi forgalomban is kapható bojli, mely teljesen emberi tápláléknak megfelelő osztályba tartozó összetevőkből áll össze. Kiterjedt kutatások és tesztelések után úgy érezzük ez lesz az új irány, mely a következő szintre emeli a „nem halliszt alapú” csalikat. A legtöbb magvas csalitól eltérően a Sticky Baits verziója egy természetes alapanyagú egész éves csali.

Amennyiben kétségei vannak, csak kóstolja meg, és megérti miért vagyunk ennyire izgatottak!

Rendezés:
Az oldal tetejére