Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

The Krill

A Sticky Baits The Krill termékcsalád a tökéletes tápanyag, amely 130 millió éve létezik... a nem igazán szerény krill a névrokona ennek az extrém sikeres halliszt-alapú csalinak. A Krill ismét arra lett kitalálva, hogy megfeleljen a pontyok étkezési szükségleteinek, a bolygónkon található legfrissebb, magas minőségű hallisztek, tejfehérjék és madáreleségek találhatóak benne. Ennek a csalinak van talán a legtöbb rekord fogása a közelmúlt történelmében. Kihasználva az eddig ismert legtáplálóbb mikroorganizmust, a Krill Shelf Life Bojlik terezésekor ügyeltek arra, hogy tökéletesen illeszkedjen a pontyok táplálkozási szükségleteihez, ezáltal aktívan keresik a csalit, mint ideális élelemforrást.

A Krill hozzáadásával nemcsak a táplálkozási profilt fejlesztették, hanem a legjobb természetes "ízfokozó"-nak tartott Krill táplálkozási "őrjöngésbe" kergeti a halakat. Habár a termékcsalád a Krill becenevet kapta, ez a kíváló bojli 25 különféle összetevőt tartalmaz, többek közt olyan gyöngyszemekét, melyeknek mérhetetlen sikerét köszönheti. Bár szeretjük a nyílt és őszínte megközelítést... kell, hogy legyenek kis "titkaink" is! Már a tesztelési fázisok alatt látni lehetett, hogy hatalmas siker lesz, de csak a forgalomba hozatal után fogtuk fel mekkora hatással van a pontyozó társadalomra. 2012 márciusa óta hihetetlen mennyiségű nagy halat fogtak vele, és még ha mi magunk állítjuk is, tagadhatatlanul egy klasszikus alkotás.

Rendezés:
Az oldal tetejére